Andre Rieu concerten in Maastricht 2016

Deze zomer strijkt André Rieu weer neer op het Vrijthof in “zijn Mestreech”, voor in totaal zeven zomeravondconcerten. Op 8,9,10,14,15,16 en 17 juli 2016 brengen de walskoning en zijn Johan Strauss Orkest het publiek weer in vervoering met hun vrolijke, romantische en soms ontroerende melodieën. En zoals we gewend zijn: een humoristische noot hier en daar.

Twaalfde jaar op rij André Rieu op het Vrijthof

andre-rieu-concert-event-maastricht-vrijthof-2014Het is inmiddels traditie geworden: André Rieu die ’s zomers huiswaarts keert, om een reeks concerten te verzorgen in zijn geboortestad en woonplaats Maastricht. 2016 is alweer het twaalfde jaar op rij dat Andre Rieu optreedt op het Vrijthof. Voor Rieu, die wereldwijd optreedt in de meest prestigieuze concertzalen en grootste stadions, voelen het Vrijthof en Maastricht telkens weer als een warm bad en ultiem hoogtepunt in een jaar dat bol staat van de hoogtepunten.

In 2016 vinden de concerten van André Rieu plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli, en op donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli.

Kaarten André Rieu concert op het Vrijthof 2016

Wil je nog kaarten bestellen voor André Rieu op het Vrijthof 2016? Check dan hier de beschikbaarheid en bestel gelijk je kaarten.

André Rieu kaartjes op het Vrijthof 2016 kun je ook bestellen via VVV Maastricht.

André Rieu terrasarrangement op het Vrijthof 2016

Kun je geen kaartjes voor André Rieu op het Vrijthof meer krijgen? Bij meer dan 20 ondernemers aan het Vrijthof kun je ook een Andre Rieu arrangement boeken. Vóór het concert genieten van een heerlijk diner en lekkere drank, en aansluitend genieten van de meeslepende melodieën van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest.

Een terrasarrangement voor André Rieu op het Vrijthof 2016 kun je onder andere boeken via de website van VVV Maastricht. Er is echter ook een aantal ondernemers dat de terrasarrangementen in eigen beheer aanbiedt, zoals het leukste café van Maastricht: In den Ouden Vogelstruys. Voor € 82,50 p.p. (exclusief drank) geniet je van een heerlijk

3-gangendiner en op dit culinaire hoogtepunt volgt natuurlijk het muzikale hoogtepunt, als om 21.00 uur het concert van André Rieu begint!

Kijk voor meer informatie over het concert van Andre Rieu op de evenementen website van Townhouse Hotel Maastricht. En boek nu alvast je hotel in Maastricht.

Advertenties