Dit wil je zien tijdens Magisch Maastricht op het Vrijthof

Op 1 december gaat kerstmarkt Magisch Maastricht op het Vrijthof open, de plek bij uitstek om kerstcadeaus te winkelen en te genieten van de winter in Maastricht, óók als het geen witte Kerst wordt. Het allerbeste uitzicht over Maastricht heb je als je een ritje in het reuzenrad op het Vrijthof maakt. Schaats je een rondje mee over de schaatsbaan? Dan smaakt de glühwein daarna extra goed!

Magisch Maastricht

 

Magisch Maastricht openingstijden:

  • Kerstmarkt 10 – 22 uur
  • Maastricht schaatsbaan 10 – 23 uur
  • Huis van de Kerstman 12 – 20 uur
  • Reuzenrad 10 – 23 uur
  • Spiegeltent, Winterlounge, Wintercafé & food chalets 10 – 00 uur

Magische lichtroute Maastricht

Ieder jaar wordt Maastricht prachtig versierd met tienduizenden lichtjes die een slinger van licht vormen door de stad, een lichtroute die je meeneemt langs alle mooie plekken aan beide kanten van de Maas. Het allermooiste plekje van de lichtroute wat ons betreft? Het Onze Lieve Vrouwe plein! De verwarmde terrassen zijn een heerlijke plek om neer te strijken en het uitzicht op de Onze Lieve Vrouwe kerk en de lichtjes in de bomen zijn magnifiek. Als je in Townhouse Hotel blijft logeren, is de Magisch Maastricht lichtroute op loopafstand!

Overnachten in Maastricht

Maak van je bezoek een (lang) weekendje Maastricht door te overnachten in Townhouse Hotel in Maastricht, op een kwartiertje lopen van het Vrijthof. Boek via onze eigen site, en wij garanderen je de laagste kamerprijs.

Advertenties