Deze films bij Pathé bioscoop Maastricht wil je zien

Kijk naar buiten en je weet dat het de hoogste tijd is voor een avondje films kijken in een bioscoop in Maastricht. Niks geen Netflix bingewatching in je hotelkamer, gewoon HUP héél even die kou in, paraplu van het huis mee, de brug over, en je bent er al voordat je het doorhebt. In Pathé Maastricht hebben ze naast de standaard bioscoopstoelen ook loveseats dus als je met je lover een filmpje gaat pakken, zit je letterlijk goed. Voor een dosis extra luxe pak je een VIP seat inclusief toegang tot de VIP lounge en luxe hapjes en drankjes. Of niet. Whatever jij wilt.

Pathé bioscoop Maastricht

Bioscoop programma

Zie je door de bomen het bos niet meer als het op de bioscoop agenda aankomt? Tja, logisch… Dit is de Kaboom top 3 van dit moment!

  • Coco – Absoluut met stip op 1, deze Pixar animatie over Miguel die ervan droomt om een succesvol muzikant te worden, net zoals zijn idool Ernesto de la Cruz. Mexicaanse feestdag Dios de los Muertos is prachtig!
  • Star Wars: The Last Jedi – In de categorie ‘moet je gewoon gezien hebben’.
  • Murder on the Orient Express – Qua travel goals is de Orient Express één van die treinreizen die je ‘gemaakt moet hebben in je leven’, hoewel je misschien niet meer durft nadat je Murder on the Orient Express gezien hebt. Het blijft fictie natuurlijk. But still. Vroeger deed je ook geen oog dicht als je naar Scream 1, 2 of 3 had gekeken toch?

Het complete bioscoop programma in Maastricht Cinema Pathe vind je hier.

Parkeren bij Pathé Maastricht

Als je bij Kaboom Hotel slaapt, hoef je niet te denken aan waar je je auto moet parkeren bij Pathé bioscoop Maastricht. Te voet ben je namelijk sneller. Toch parkeren? Doe dat dan in parkeergarage Sphinx omdat die pal naast de cinema ligt. Als je na 18 uur de garage inrijdt kun je bij Pathé een kortingskaart kopen en meer informatie daarover vind je hier.

Contact informatie & Adres Pathé bioscoop

Pathé Maastricht
Sphinxcour 1
6211 XZ Maastricht
T 088 515 2000

Overnachten in een goedkoop hotel in Maastricht om Pathe Maastricht te bezoeken? Bij Kaboom Hotel vertellen we je graag hoe je er komt. Tot snel!