Deze voorstellingen in het Vrijthof theater Maastricht zijn magisch

Nu de dagen korter zijn en avonden op een buitenterras hebben plaatsgemaakt voor binnen-activiteiten, weet cultuurstad Maastricht wel raad met jouw vraag naar mooie voorstellingen om te bezoeken. Cabaret, dans, theater, musicals en muziek In het Theater aan het Vrijthof bijvoorbeeld!

Theater Maastricht

Het Theater aan het Vrijthof is magisch versierd tijdens het Magisch Maastricht festival dat plaatsvindt tot en met 1 januari 2018. Stel je eens voor: overdag ga je fijn schaatsen op de schaatsbaan, maak je een rit in het reuzenrit om het allermooiste uitzicht over de stad te zien en shop je kerstcadeaus op de kerstmarkt voor de deur van het theater. De façade van het theater aan de overkant van het plein straalt je al tegemoet als het tijd is om naar de voorstelling te gaan. Wij hebben er alvast een paar voor je uitgezocht!

Theater Maastricht voorstellingen

Dit zijn de favorieten van het Townhouse team in december en januari. Alle voorstellingen in het theater Maastricht vind je hier.

  • 23 december – Dansvoorstelling Scala van het Scapino Ballet.
  • 26 december – Het Kerstconcert van de Mastreechter Staar: al ruim 25 jaar een traditie.
  • 4 januari – Het Nieuwjaarsconcert van philharmonie zuidnederland.
  • 9 t/m 14 januari – My Fair Lady: een klassieker van een musical waarin bloemenmeisje Eliza Doolittle wordt omgetoverd tot een lady in de Engelse society.

Kindertheater voorstellingen in Maastricht

Ook voor kinderen staat er genoeg op het programma in het theater in Maastricht, laten we het Kindertheater Maastricht noemen. Kijk hier maar eens. Sprookjesmusical De gelaarse kat van Efteling Theaterproducties komt naar Maastricht toe op 29 en 30 december en als je ooit in de Efteling geweest ben, kun je je wellicht een voorstelling maken van hoe mooi de kostuums en het toneel eruit zullen zien.

Voor al deze voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar, die kun je direct via de website van het Theater op het Vrijthof bestellen. Laat je ons weten wat je van de voorstelling vond als je bij ons blijft logeren?

Overnachten in Maastricht

Maak van je bezoek aan het Vrijthof theater een (lang) weekendje Maastricht door te overnachten in Townhouse Hotel in Maastricht, op een kwartiertje lopen van het Vrijthof. Boek via onze eigen site, en wij garanderen je de laagste kamerprijs.