Check de Maastricht uit agenda!

Soms heb je dat: dan ben je in Maastricht, heb je geen plannen en vraag je je af wat je in godsnaam moet gaan doen, hoewel je echt wel weet dat er volop te beleven valt. Maar wat dan? En waar vind je dat dan? Say hello to the Maastricht Uit Agenda! Lekker alles dat er te doen valt in één overzicht. Bijkomend voordeel: minder tijd voor zoeken, meer tijd om daadwerkelijk tijd te besteden aan leuke uitjes in Maastricht.Maastricht Uit Agenda

Leuke activiteiten in Maastricht Uit Agenda

Om maar een voorbeeld uit de Maastricht Uit Agenda te noemen: de wekelijkse pub quiz bij John Mullins Irish Pub is een feestje! Een tikkeltje competitief en vooral enorm lachen. Vergeet trouwens niet voor je team te reserveren van tevoren. Of de Apres Ski Party tijdens Magisch Maastricht op het Vrijthof. Of het culinair walhalla dat Maastricht aan Tafel heet. Well, anyway. You get the point right? Gewoon kijken, uitzoeken en gaan. That’s all.

Alleen ‘vandaag’ – op het moment van schrijven – zijn er 24 verschillende dingen te doen in Maastricht. Morgen? 37. Dit weekend? 55. Laten we hopen dat je niet zo veel last hebt van keuzestress, anders wordt het een gevalletje leedvermaak om jou te zien worstelen met alle opties. En na je Maastricht uit agenda activiteiten, ben je bovendien binnen no time weer terug in je hotel in Maastricht. Tot snel!