TEFAF 2013: datum opening, toegangskaarten en activiteiten rondom de Maastricht Art Fair!

TEFAF, ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs, vindt van 15 tot en met 24 maart plaats in het Maastrichtse MECC. Het is de 26ste keer dat de beurs gehouden wordt.

Over TEFAF Maastricht 2013
TEFAF stelt jaarlijks 30.000 meesterwerken tentoon, afkomstig uit alle delen van de wereld. Het gaat hier om onder meer klassieke juwelen, designmeubelen, beelden, manuscripten, moderne kunst en uiteraard schilderijen. Dit jaar opent TEFAF met een bijzondere Vincent Van Gogh-expositie. Hier worden 15 tekeningen van de Nederlandse schilder getoond. Het gaat voornamelijk om schetsen die dienden als oefenmateriaal. Op de schetsen zijn landschappen te zien van onder meer het oude Den Haag en de omgeving van Nuenen.

TEFAF openingstijden en prijzen TEFAF kaarten
Vanaf 15 maart is TEFAF dagelijks van 11.00 t/m 19.00 uur geopend. Op zondag is dit van 11.00 t/m 18.00 uur. Een toegangskaart is 55 euro per persoon. Een dubbele kaart (voor 2 personen) kost 90 euro. Wil je alle negen dagen naar TEFAF? Reserveer dan de seizoenskaart. Deze kost 110 euro.

Andere activiteiten rondom TEFAF
In het kader van TEFAF, worden op diverse plekken in Maastricht kunstgerelateerde activiteiten gehouden: van bijzondere dansvoorstellingen tot filosofische lezingen over kunst.

Waar overnachten?
Wil je ook naar TEFAF en zoek je een trendy en gezellig hotel in Maastricht? Townhouse Design Hotel Maastricht is een sfeervol viersterrenhotel op 6 minuten loopafstand van het MECC. Kijk voor meer informatie op de website van Townhouse Design Hotel.