André Rieu orkest geeft serie zomerconcerten in Maastricht

Wil je deze zomer genieten van klassieke strauss-muziek? Meldt je dan aan voor één van de 7 zomerconcerten van André Rieu in Maastricht. Samen met zijn Johan Strauss orkest geeft hij op 28 juni, 5, 6, 7, 12, 13 en 14 juli een aantal romantische zomerconcerten.

Terrasarrangement André Rieu concert Maastricht
De concerten vinden plaats op het Vrijthof, een van de meest pittoreske pleinen van Maastricht. De Vrijthof is omzoomd door cafeetjes en restaurantjes. Je kunt daarom naast reguliere kaarten ook voor zogenaamde terrasarrangementen kiezen, waarbij je vooraf aan het concert van een heerlijk diner kunt genieten. De terrasarrangementen kosten 82,50 euro. Reguliere tickets kosten tussen de 55 en 95 euro.

André Rieu: wals- en strauss-liefhebber
André Rieu werd geboren in een muzikale familie en speelt sinds zijn vijfde viool. Na zijn opleiding aan de Muziekacademie van Brussel, richtte hij zich vooral op salon-muziek. André Rieu richtte in 1987 het Johan Strauß Orchestra op. In 1994 brak hij onverwacht door met zijn uitvoering van de Tweede Wals (afkomstig uit de Suite voor Variété orkest van Sjostakovitsj). Sindsdien toert hij samen met zijn orkest de hele wereld rond.

Romantisch overnachten in Townhouse Design Hotel
Wil je een van de concerten van André Rieu bijwonen en romantisch doch goedkoop overnachten in Maastricht? Townhouse Design Hotel biedt sfeervolle kamers in diverse prijsklassen aan. Bekijk de website voor meer informatie.